Street Handball Day Event

Bold, leg, bevægelse, glæde, selvværd, udfordring, kreativitet, puls, ligeværdighed og et stort smil på læben - er nogle af de ting, som er forbundet med en Street Handball Day Event.
 

Den gode oplevelse med den grønne Street Handball er udgangspunktet for Day Eventen og derfor fokuseres der på leg fremfor konkurrence. Der er ingen krav til alder, idrætserfaring og køn - det er for alle!
 
Eventen kan afholdes inde som ude og på alt slags underlag - på gaden, i parker, parkeringspladser, indkøbscenter, lagerhaller - ja faktisk hvor som helst.
 
SH Day Event henvender sig til klubber, forretninger, virksomheder, butikscenter, cityforeninger, stævner, arrangementer m.fl. som ønsker at skabe aktivitet, bevægelse og liv i lokalmiljøet.

Til SH Day Eventen kan lokale skoler, SFOér, foreninger mm inviteres til at deltage, samtidig med at tilfældige forbipasserende bare kan drop-in og deltage.
 

SH Day Eventen består af forskellige temaer:
- Spil: 4 mod 4 eller 3 mod 3
- Individuel leg og udfordringer med bolden: jongleringer, præcisionsmål, tricks mm
- Agility og bevægelse: parkour, gymnastik mm
 

Kontakt:
Ønsker I at høre mere om SH Day Event eller få tilsendt materialer så kontakt:
Ole Bruun Andersen, tlf 28 55 30 20 eller ole@streethandball.dk

Eksempler på SH Day Event:

Bank Nordik aktiverede deres sponsorat i KIF Kolding ved at lave en Street Handball Day  event på Sundbyvester Plads tæt på bankens hovedsæde på Amager. Alle KIF Kolding spillerne deltog aktivt i Street Handball aktiviteterne sammen med de 300 lokale SFO børn som var inviteret.  Folk fra gade kunne også deltage i Street Handball Aktiviteterne. Børnene spillede, lavede tricks, dansede med KIF spillerne og efterfølgende fik hver deltager deres egen Street-bold med Bank Nordik logo på. Lars Christiansen, Bo Spellerberg og de andre KIF spillere måtte selvfølgelig også give en masse autografer. 

Prime Cargo lageret i Kolding dannede i 2012 rammerne for et stort SH Day Event, hvor 350 elever fra 2-5 klassetrin fra 7 lokale skoler var inviteret. Prime Cargo ønskede at afsluttet et Street Handball skoleprojekt i Kolding med et et fælles Day Event, hvor alle deltager kom igennem 4 workshops. Her prøvede de Street Handball- spillet, lave individuelle tricks og firnurligheder med Street-bolden, laved parkour, gymnastik og bouncerspil med Street-bolden og sidst men ikke mindst dansede en cool Street-dans.

Sønderup-Suldrup Håndbold afholdet et Street Handball Day event ifm den årlige byfest, hvor hele lokalsamfundet var samlet. Både børn, unge og voksne deltog i Street Handball aktiviteterne. Klubben brugte Day eventen til at rekruttere nye medlemmer til de forskellige hold og til at lave håndboldaktiviteter på tværs af alderstrin. 

Leipzig Arena februar 2011 var Street Handball en drop-in aktivitet for alle tilskuerene før, under og efter kvindernes CL opgøre imellem HC Leipzig og Larvik og derefter den store tyske håndboldfest - ALL STAR GAME - hvor det Tyske Herre Landshold spillede opvisningskamp mod de største håndboldstjerner fra den Tyske bundesliga.

I december 2010 i forbindelse med EM i damehåndbold og julehandlen afholdte Vattenfall (se mere) og Ålborg KFUM SH Day Event i Ålborg Storcenter.
Der var Street Handball aktiviteter i hele centret og de 30.000 handlende havde god mulighed for at lege med den grønne bold. Rapperen Niarn og lokale Street dancer bidrog til underholdningen

Middelfart Håndboldklub og Strib IF afholdte i august 2010 et Day Event på en parkeringsplads i Middelfart. Event var åben for alle og ca. 300 børn, unge og voksne fra lokalområdet kom forbi og deltog. Eventen kostede ikke håndboldforeningerne penge, da lokale sponsorer afholdte alle udgifter.
 
HC Odense afholdte i samarbejde med sponsorer i juni 2010 et SH Day Event i Odense. Skoler i Vollsmose fik en Street handball oplevelse, og der var Street handball i gågaderne, med forskellige drop-in aktiviteter. Desuden var der underholdning med musik, street dancer og en kendis kamp, hvor lokale politikker og sportsfolk deltog.

 

Referencer:

Middelfart Håndboldklub MHK
 
Sportslørdag 2011 fyn
 
HC Leipzig HCL
 
Toyota Handball Bundesliga HBL
 
Dansk Håndbold Forbund DHF
 
Lyngby Håndboldklub Her
 
HC Odense HCO
 
Ålborg Storcenter Her
 
IOC kongress København 2009 Her
 
CPH Moves Her
 
Københavns Idrætsefterskole Camp

Street Handball Organisationen, Vesterballevej 5, 7000 Fredericia
Kontakt: ole@streethandball.dk  Tlf: 28 55 30 20